Shakespeare's Leer om Leer

Shakespeare’s Leer om leer  

Credits
Regisserend coach: Bart van der Schaaf
Spel: Lis Engelsman, Mischa Bartels, Roemer Lievaart
Patricia van der Linden, Aileen Pfauth

Speelde in natuurspeeltuin Het Woeste Westen in het pikkedonker, in de mooiste boekhandel van Nederland: Van der Meer in Noordwijk, in keuken en washok in een Surinaams inloophuis, in antroposofisch Amsterdams souterrain, in een hippe lunchroom en op Theaterschool de Trap.

Leer om leer is een improvisatievoorstelling en wordt gespeeld op basis van de experimentele spelregels van The (London) Factory. De acteurs kennen de tekst en houden zich aan het metrum, maar improviseren voor de rest ALLES. Dit zorgt ervoor dat de de ene scene een opera kan zijn en er in de volgende scene een potje poker kan worden gespeeld. Alles is mogelijk! Van het publiek wordt gevraagd of ze rekwisieten willen meebrengen.
The Factory is opgericht door de internationaal befaamde regisseur Tim Caroll, die met zijn Shakespeare uitvoeringen meerder Tony-Award nominaties in de wacht sleepte. Onze regisseur Bart van der Schaaf speelde in een aantal Factoryproducties mee en is zodanig een door de wol geverfde inspirator.