To bi or not to bi

TO BI OR NOT TO BI 

In To bi or not to bi delen vier biseksuele personages hun twijfels, frustraties en verlangens. Ze hebben het er maar moeilijk mee…Want biseksualiteit, bestaat dat eigenlijk wel? Is het niet gewoon de nieuwste hipsteruitvinding? Of kunnen ze niet kiezen? In ieder geval zijn biseksuelen altijd in voor een trio. Sowieso.

To bi or not to bi speelde op het Amsterdam Fringe Festival 2016 van 3 t/m 11 september.

Deze voorstelling speelde tijdens Verse Vis #9 in Theater Oostblok. Verse Vis is een kakelvers programma waarin pril werk van jong talent voor het eerst wordt getoond aan publiek. Per avond ziet je een gevarieerd programma van drie of vier korte werken: van muziektheater tot mime, van dans tot tekst.

Speelde op het Amsterdam Fringe Festival van 3 t/m 11 september 2016 in de bekendste gaycafé’s van Amsterdam, in discotheek voor potten en flikkers De Trut, gaybar Exit en vrouwencafé Saarein.

Voor deze voorstelling is via Voordekunst.nl 5020 euro opgehaald middels crowdfunding.

Het Amsterdams Fonds voor de Podiumkunsten steunde dit project met 1250 euro en het VSB-fonds met 1000 euro via voordekunst.

Concept en spel: Aileen Pfauth
Eindregie: Sanne Krijgsman
Fotografie: Gianna Raya en Bas Pfauth
Flyer: Paula Pfauth en Susanne Broekhuijs
Productie Fringe Festival: Susanne Broekhuijs

“Haar voorstellingen zijn een mix van humor, emoties, confrontatie en zelfontboezeming.”

“This lady is very energetic.”      

“Geniaal uitgevoerde personages en vol met humor!”

“Je kon niet NIET meedoen.”

“Aileen houdt een zeer liefdevolle en humorvolle spiegel voor.”

“Fantastic and great performance”

“Very funny, very refreshing show with a lot of craziness and food for thought!”

“Very much touching.”

“Ik heb me de ballen uit de broek gelachen.”

“Very enjoyable and amusing, she’s an upcoming star!”

Ik Vrouw van Jouw – Bloggen met Beenhaar – “De solovoorstelling gaat spelen in een aantal van de bekendste gaybars in Amsterdam. De première vindt plaats op 3 september in het oudste vrouwencafé van Amsterdam: Saarein, met aansluitend een nagesprek door hoogleraar genderstudies Maaike Meijer.”

Niet alleen anders – website voor LHBTQ jongeren – “To bi or not to bi heet de voorstelling, die van 3 t/m 11 september 2016 te zien is op het Amsterdam Fringe Festival. Actrice Aileen Pfauth maakte de solovoorstelling op basis van haar eigen ervaringen.”