“Waar gaat dat heen met m’n centen!” ( en tijd voor kadootjes)

1

Vandaag is het alweer precies een maand geleden dat ik de laatste Fringe-voorstelling speelde in Saarein. Man, wat gaat de tijd snel. Jullie hoorden een hele tijd niks van me. Sommigen van jullie begonnen zich af te vragen: waar gaat dat heen met m’n centen! Wat spookt ze uit?! Zit ze met die 5000 euro lekker op de Bahama’s uit te puffen?!

Omdat jullie een investering hebben gedaan in het bedrijf ‘Aileen Pfauth’ verdienen jullie een uitleg. Echt wel! (Hoe weinig enerverend die ook mag zijn, trouwens). Komt ie: ik heb eerst twee weken verdwaasd voor me uit gestaard. Uitgerust en nagenoten en nog meer verdwaasd voor me uit gestaard. Ondertussen ook weer gaan werken. (D.w.z Ander Werk: koken, ook leuk!) Daarna ben ik langzaam begonnen met plannen smeden.

Ondertussen ben ik ook nog geïnterviewd voor het blad Zij aan Zij door Tamar Doorduin, over hoe het gaat met de emancipatie van biseksuelen in Nederland. (Artikel volgt)

Maar eerst (hetgeen waar jullie met smart op zaten te wachten) heb ik me bezig gehouden met de tegenprestaties voor jullie donaties! Hiep hoi!

2

ij de donateurs die tussen de 30 en 60 euro hebben gedoneerd valt deze week een envelop op de mat met ansichtkaarten, met daarop afbeeldingen van de posters van al m’n solovoorstellingen. Het is een soort voorbode voor de toekomst: een heus Aileen Pfauth fan-pakket! Hopelijk over 10 jaar een heleboel geld waard op de zwarte markt.

Deze prachtige kaartjes zijn gesponsord door Biomonkie, een natuurvoedingswinkel in IJsselstijn. Evelien Slagter en Nick Theocharis zijn de enthousiaste eigenaars van deze prachtige winkel én ze verkopen hun producten op verschillende markten door heel Nederland, o.a. in Weesp, Haarlem en Amsterdam. Ik heb Evelien een tijdje geholpen op de groentemarkten in Haarlem en Weesp. Met heel veel plezier! De groentes van Evelien zijn zo mooi dat ze bijna naar je glimlachen. Check waar en wanneer je de blije groenten kunt vinden op hun site. www.biomonkie.com

3

En nog dit: Evelien’s vader en broer bestieren een drukkerij in Groningen: Comprint. En daar komen de kaarten vandaan. Gedrukt in Groningen, gesponsord door IJsselstein, verstuurd naar donateurs door heel het land en zelfs naar een donateur in Parijs! Dat vind ik dus leuk.

4

En dan nog over jullie geld en waar dat aan besteed wordt:

Vandaag is mijn bedrijf ‘Aileen Pfauth’ officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kan het echte werk beginnen!
Deze week ga ik heerlijk facturen sturen met mijn eigen BTW-nummer en rekeningen betalen vanuit mijn eigen eenmanszaak. Genieten. En daarna… ik hou u op de hoogte.

Grote groet,

Aileen